תרופה צמחית סינית - Tianqi

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

01/04/2015 | 18:38 | מאת: יואב

שלום רב קראתי על תרופה צמחית סינית מומלצת ביותר בשם Tianqi המכילה כעשרה סוגים של צמחי מרפא. היכן ניתן לרכוש אותה בישראל אם בכלל?

יואב שלום יש תרופות צמחיות סיניות רבות ויעילות ביותר אולם לא הייתי ממליץ לקחת אותם ללא הכוונה של מטפל ברפואה סינית מוסמך, התרופה עלולה לגרום לנזק. אחד היתרונות של הרפואה הסינית היא שיש לה אבחנות משניות וטיפול בהתאם לכל מחלה, לדוגמא בטיפול ברפואה סינית בסוכרת בהתאם לאבחנה בוחרים תרופה צמחית שהיא המדוייקת ביותר לאותו אדם. לפרטים נוספים:054-6545054 www.siniuri.co.il בברכה אורי פוביצר

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת