נמלול ברגליים ובידיים ורטט באיזור החזה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

19/02/2015 | 18:58 | מאת: שיר

שלום, סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומאוזנת. בשנתיים האחרונות סובלת מנימול בכפות הרגליים בעיקר בישיבה ובשכיבה ו לאחר מאמץ בעמידה. בנוסף הנימול קיים גם בכפות הידיים אבל פחות. כמוכן יש תחושות של רטט באיזור החזה מידי פעם , לעיתים יש תחושות של קור על העור וידיים ורגליים נוטות להיות קרות. יש לציין שרמת B12 והומוגלובין מסוכרר 5.3 תקינות . האם טווינה ודיקור יכולות להעלים את התפועות הנ"ל לגמרי??

שיר שלום רב התופעות שציינת אופיניות לתת פעילות של בלוטת התריס, רפואה סינית מטפלת היטב בנימול ברגליים ובידיים ובתחושת הקור בידיים והרגליים, על ידי איזון הגוף תופעות אלה יפחתו ויתכן שגם ייעלמו, כמו כן תתאזן בלוטת התריס ותוכלי להפחית בתרופות. הטיפול לרוב יכלול דיקור סיני, צמחי מרפא, טוינה והמלצות תזונה. בברכת בריאות אורי פוביצר www.siniuri.co.il

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת