עליה בחולי הסוכרת דוקא בסין

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

19/11/2013 | 12:42 | מאת: עדי

קראתי שבסין והודו יש עליה חדה במספר חולי הסוכרת, כיצד זה קורה אם הרפואה הסינית יעילה כל כך לטיפול בסוכרת? עדי

עדי שלום אכן בהודו ובסין ישנה עליה באחוזי חולי הסוכרת מכיוון שבשנים האחרונות הם מאמצים שם אורח חיים מערבי הכולל אוכל מהיר, מוצרים מחיטה (לחם,פיצה, קוראסון...) ובנוסף יש יותר סטרס עם הקפיטליזם שנכנס שם. לצערי הם לומדים מאיתנו המערביים אורחות חיים ורפואה המבוססת על כדורים ופחות נותנים כבוד לרפואה העממית שלהם שיודעת לשמור על בריאות ולאזן את המטופל ברגע שהוא יוצא מאיזון. בברכה אורי פוביצר 054-6545054 www.siniuri.co.il

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת