סירופ חרובים או אבקת חרובים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

13/02/2012 | 18:57 | מאת: נורית

יש לי דלקת ברום הקיבה ובושט וכן בקע סרעפתי לא גדול אני שומרת ואוכלת לא מטוגן לא קטניות חוץ מעדשים ואפונה משתדלת רק מבושל ולחם ללא שמרים (האם זה נכון?) חשבתי להוסיף סירופ חרובים או אבקת חרובים אך אני סוכרתית קצת מעל הגבול כלומר בסביבות 130 , האם כדאי ?

נורית שלום. לך כדאי פחות להמתיק במוצרים מחרובים לרוב הסוכרתיים הם מעלים סוכר, לחם יש לאכול לחם שיפון או מקמח מלא המיוצר בחברה ידועה, ברוב המאפיות רק חלק מהקמח מלא\שיפון. אולם יש לבדוק עם עצמך ישנן מזונות אשר מעלים סוכר לאחד ולשני לא. לגבי הדלקת ברום הקיבה, מצוין שאת שומרת על תזונה במידה והתופעות של הדלקת לא עוברות ו\או שישנן צרבות את מוזמנת לטפל בכך ברפואה סינית, ישנן לכך תוצאות מצויינות. בברכת בריאות אורי

22/02/2012 | 16:30 | מאת: נורית

14/03/2012 | 18:46 | מאת: זק

אתה ממליץ ליקנות לחם ממאפיה מוכרת אין כימעט לחם שאיןבתוכו הומרים מאריכי זמן מדף.ראה אותיות קטנות על גבי האריזה.המאפיה הטובה ביותר לאנשים חולים היא המאפיה הביתית.אני אופה לחם מלא בבית.

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת