תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

01/02/2012 | 10:56 | מאת: יהודה

אאורי שלום, האם ברפואה הסינית יש התייחסות לעץ המורינגה? האם אתה מכיר את העץ ואת סגולותיו בהקלה על סוכרת? כמו כן, האם אתה ממליץ לסוכרתי מאוזן (TYPE 2) שמקפיד על תזונה, דיאטה וספורט לעבור דיקור? האם זה יכול לסייע? תודה מראש.

יהודה שלום רב לא ידוע לי השימוש בעץ המורינגה ברפואה סינית, שמעתי אודותיו אך אין לי נסיון עבודה עימו. כמובן שרפואה סינית יכולה לעזור מאוד לאיזון סוכרת ולסיבוכים הנובעים ממנה, על ידי דיקור סיני, ובנוסף לרוב משתמשים גם בצמחי מרפא ועיסוי מסוג טוינה. יום טוב אורי

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת