ננהייכגכגג

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

23/01/2012 | 15:07 | מאת: דבי

מידע על תרופה או צחמים סניים תחלפים לסכרת גבולית - ותגובות או מאמרים

דבי שלום רב ברפואה משלימה ורפואה סינית התפתח ידע רב בטיפול בסוכרת וטרום סוכרת, הטיפול והצמחים מותאמים לכל אדם בצורה אישית כיוון שישנם פרמטרים נוספים אותם מביאים בחשבון ולא רק את ערכי הסוכר הגבוהים, לדוגמא שני מטופלים שלי אחת רזה מאוד, חלשה וסוכרתית והשנייה בעלת השמנה בטנית, מלווה בחום, והזעות לילה וסוכרת, שתיהן קיבלו טיפול בעזרת צמחים שונים התופעות שציינתי השתפרו ואיתן איזון הסוכר בדם. ניתן להתייעץ בטלפון 054-6545054 בברכה אורי

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת