פעילות רפואה סינית וסוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

11/06/2011 | 12:37 | מאת: ישראל

האם ידוע לך על פעילות בעיר חיפה בדומה לפעילות המתבצעת במרכז הרפואי הלל יפה בחדרה?

ישראל שלום רב טיפול משולב בסוכרת ורפואה סינית הינו ייחודי למרכז הרפואי הלל יפה בחדרה. הטיפול המשולב כולל טיפול על ידי מומחה בטיפול ברפואה סינית בסוכרת וסיבוכים הנובעים ממנה, במידה ויש צורך נעשה שיתוף מחלקות שונות בבית חולים, כגון המחלקה האנדוקרינית, מחלקת הכאב, ועוד. אני ממליץ מאוד להגיע לפגישה כיוון שמי שחולה בסוכרת תיהיה לו נטייה כל החיים למחלה אולם בעזרת שילוב הרפואות (רפואה סינית וקונבנציונלית) אנו עדים לטיפולים יעילים מאוד בסיבוכי המחלה השומרים על הטבה לאורך זמן רב ושמירה על סוכרת מאוזנת. בברכה אורי פוביצר

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת