האם רפואה סינית באמת יכולה לעזור לסוכרת? ואיך?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

17/04/2011 | 12:35 | מאת: אבי

שלום אורי, האם רפואה סינית באמת יכולה לעזור לסוכרת? ואיך?

אבי שלום רב הטיפול ברפואה סינית בסוכרת נותן מענה טוב מאוד, כמובן שבטיפול מתייחסים לשינויים הקטנים שיש לעשות גם ביומיום שלנו היוצרים שינויים גדולים המחזיקים לאורך זמן. קיבצתי פה 10 טיפים מניסיוני לבריאותכם: 1 לאכול כל 3 עד 4 שעות, לא להגיע למצבים של רעב. 2 לא להגיע רעבים לארוחת חג, תאכלו משהו קטן לפני. 3 לאכול קודם כל סלט ירקות ואז את שאר המנות. 4 חישובו על 20% פחות... הניחו על הצלחת 20% פחות ממה שאתם חושבים שאתם רוצים. זה יותר קל ממה שאתם חושבים J. 5 לאכול 3 מנות מסוגים שונים (ירקות, תבשילים, דגנים) ומנה אחת בשרית. 6 לאכול לאט. אוכלים מהר = אוכלים יותר, רצוי לחכות בין המנות להרגיש אם אנו שבעים. 7 להימנע מההצעה והפיתוי " קחו עוד קצת", באמצעות השארת מעט מזון על הצלחת. 8 אתם או משפחתכם לא משמשים כפח זבל. לא צריך "לנקות" את הסירים באכילה. 9 אנו "אוכלים עם העיניים". בחג ובכלל, כדאי לשים בקרבתנו (סלון, מטבח) אוכל הבריא לנו (תפוחים, ירקות, שקדים וכו'). 10 וכן... גם אני ממליץ לכם לבצע פעילות גופנית באופן יומיומי... J בברכת חג שמח אורי פוביצר 054-6545054

10/10/2011 | 17:54 | מאת: אורה

היי אורי הטיפים הללו מתיחסים גם לחולי סכרת 1 שהיא קשה הרבה יותר ?

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת