אבקת פרחים "פולן "

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

18/01/2011 | 11:23 | מאת: rina

שלום רב, אשמח ואודה לקבלת מידע :יתרונות איסורים והגבלות בשימוש באבקת פרחים "פולן" בת 58 מטופלת באלטרוקסין ובעלת כולסטרול גבוה. מודה להתייחסותך המהירה rina

רינה שלום לך, לצערי אין לי מספיק מידע על "פולן". מאחל בריאות מיטבית אורי

06/10/2011 | 03:18 | מאת: עמיפ

אני צורך את הפולן למעלה משנתיים ואין לו שום הטבה לחולי סוכרת - לי -כולסטרול אין לי (אני חולה סוכרת ובן למעלה מ-60) איני יודע אם יש לו בכלל השפעה מיטיבה אבל גם לא ראיתי שזה מזיק התחלתי לצרוך את זה בהשפעת חנות טבע (גם חמי צרך את זה הרבה שנים ונפתר מסרטן הלבלב- אז להגיד שזה טוב איני יודע אבל כבר התרגלתי

עמי שלום רב תודה על השיתוף לגבי הפולן, במידה ויש לך טיפים לחיים עם הסוכרת שאכן עזרו לך אשמח אם תוכל לשתף אותי בפורום זה. שבוע טוב אורי

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת