סבלתי מטרום סכרת גבולות ממ120 130 a1c 6

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

07/01/2011 | 18:38 | מאת: מלכית

ללא תרופות, אבל עם שמירה ללא אכילת מתוקים, לאחרונה גיליתי וזה לאורך של ,שבועות יש לי, מכשיר מדידה ביתי אם אני מקפידה על שתית כמות מים 10 כוסות ביום,,בהקפדה ובדבקות, הורדתי יפה מאד את ערכי הסוכר בדם אפילו בבדיקה אחרי שעתים של אחרי אכילה ל100 מובן שאני ,ממשיכה לעמוד על המשמר התרתי קצת את הרסן אוכלת טיפת מתוק, קובית שוקולד, או ביסקטיט עם סוכר ביום והערכים נשארים על 100, כתבתי זאת כדי להמליץ לכם, אל תזלזלו בשתית המים ממש תצאו נסכרים אז תנסו,,(מובן שמי שלוקח תרופות לא להפסיק) אבל מי שגבולי בהחלט יכול להטיב את מצבו.

07/01/2011 | 18:43 | מאת: מלכית , אני מקוה שהדר" לא יכעס עלי

בסך הכל המלצתי על שתית כמות מים מרובה,,לא ביטלתי את מה שנאמר כאן עי" הרופא.

מלכית שלום אני שמח מאוד שמצאת את דרכך לכך שהסוכר בדמך התאזן, בעזרת מים, לחלק מהסוכרתיים זה יעזור ולחלקם פחות, יש לשים לב גם לא לשתות מעבר למידה. הכי חשוב בסוכרת ובכלל לשמירת הבריאות לאורך זמן, זה לקחת אחריות על הבריאות שלנו, לא ללכת למומחה ולצפות ש"יתקן" אותנו. יש למצוא מה מאזן אותנו אישית ולהיות מוכנים לערוך שינויים לשם כך. ישנם כלים נוספים אותם ניתן לרכוש לשם כך. ט"ו בשבט שמח אורי פוביצר

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת