רפואה סינית וסכרת

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

16/12/2010 | 12:40 | מאת: אדר

שלום רציתי לשאול אם רפואה סינית עוזרת לסוכרת 1 גם? אני מזריקה לנטוס ואפדידרה,מאוזנת, ללא היפוים -האם יש טעם לפנות למטפל? האם הטיפול הוא במקביל לטיפול באינסולין?

אדר היי רפואה סינית יכולה לעזור לסוכרת מסוג 1 על ידי איזון הגוף במישורים שונים ועל יד כך להוריד מינון של התרופות. לאינסולין תופעות לוואי שונות ובעיקר השמנה. בנוסף ניתן לקבל כלים נוספים לחיים בריאים עם הסוכרת שתלווה אותך לכל החיים, עך פי מחקרים אנו למדים שלמרות שהסוכר מאוזן בדם על ידי תרופות סיבוכי הסוכרת מגיעים ולכן יש לאזן את הגוף במישורים שונים בהתאמה אישית לאדם. שבוע טוב אורי פוביצר 054-6545054

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת