ניתוח מעקפים לאוזניים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

27/05/2012 | 21:39 | מאת: wesam

ניתוח מעקפים לאוזניים שלום רב הבת שלי בת שנה ו 4 חודשים אחרי בדיקת שמיעה ונוזלים ממושכים באוזניים הרופא החליט לעשות ניתוח מעקפים, השאלה היא בגיל כזה צריך לעבור את הניתוח בהרדמה מלא או מקומים, הרופא המנתח רוצה לעשות בהרדמה מקומית, יש הממלצים על הרדמה כללית מה אתם ממליצים? האם יש סיבוכים בהרדמות מסוג כזה הילדה קיבלה תרופה ל 5 ימים תרופה בשם " דנלון" לאוזניים וחר מכן היום בצעתי בדיקת שמיעה והתוצאה היתה שיש ירידה בשמיעה אצל הילדה בגלל הנוזלים למרות שהילדה היתה בוכה והרופא לא הצליח לעשות את בדיקת השמיעה בשלמותה תודה מראש

שלום, את מתכוונת לניתוח כפתורים ולא מעקפים. הנתוח הזה יש לבצע בהרדמה כללית בלבד ולא מקומית. ניתן לטפל בבעית הנוזלים והירידה בשמיעה גם ע"י טיפול הומיאופתי שבמרבית המקרים מונע את הצורך בניתוח אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום חום אצל תינוקות