דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

08/12/2011 | 09:52 | מאת: אילה

בתי בת שנתיים וארבעה חודשים, בשנה שעברה שיצאה לגן רוב הזמן היתה מצוננת לרוב האבחנה היתה שנדבקה בוירוס. השנה שוב הצינון החל וגורם לליחה מרובה ולדלקת ריאות כבר שלוש פעמים קיבלה אנטיביוטיקה כולל אזניל שפיתחה אלרגיה אליו. היא רגישה יותר משאר הילדים ואני חושבת שיש לה אלרגיה למזגנים כיוון שרוב הזמן האף שלה סתום והנזלת באה בהמשך ואז ההסתבכות. מה עושים כשילד לא מוכן לקבל טיפות אף, האם הומאופטיה יכולה לעזור?

שלום, בהחלט שכן. הומיאופתיה יכולה לחזק את המערכת החיסונית ולמנוע את התחלואה הזאת במרבית המקרים

מנהל פורום חום אצל תינוקות