חום גבוה ונשימות מואצות

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

13/04/2011 | 01:17 | מאת: אורן

שלום רב, ביום חמישי האחרון לבני בן השנה וחודשיים החל ליחה ונזלת ושיעול ליחתי,הליחה הופחתה עם הימים ולא היה שום מעורבות של חום,ביום ראשו היה חום של 38,נתתי לו להתגבר על החום ובערב אכן כבר לא היה חום,ביום שני הלך לגן,לקראת סיום של היום עלה לו החום של ל 38,הבוקר חום עמד על 37.6 ובצהריים 38.7,נתתי לו אקומולי,לפני שעה היה לו חום מתוך שינה של 39.9 ונשימות מואצות,נתנו נורופן והוא חזר לישון. לפני שבוע וחצי היה בבית שלושה ימים עם חום של 40.02 ויורד רק עם תרופות כל כמה שעות. שאלה ראשונה האם לא כדאי לתת אנטיביוטיקה? אחרי כמה ימים של חום אני צריך לדאוג? לתשובתך אודה, אורן

שלום, אנטיביוטיקה אינה תרופה לחום. מבלי לבדוק את הילד ולראות מה מחלתו לא ניתן להחליט על טיפול כזה או אחר. הטוב ביותר זה שרופא מטפ]ל יבדוק את הילד ויחליט אם יש צורך להוסיף עוד טיפול כלשהו.

מנהל פורום חום אצל תינוקות