סינגולייר

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

20/02/2011 | 08:43 | מאת: אוסנת

שלום רב, לבני בן השנה ו-3 חודשים יש המון ליחה, הוא לא משתעל, בלי חום, מצב רוח מצויין ואוכל רגיל. הבעייה היא שבעת שהוא נושם שומעים את הליחה עולה ויורדת. הלכתי איתו לרופא, הרופא בדק ואמר שאין צפצופים ושלא צריך כלום, אני אמרתי לו שזה כבר המון זמן ככה ואני מפחדת שזה יגרום לו לבעייה בלתי הפיכה (אסטמה...) והוא נתן לי סינגולייר לקטנטנים לחודש. שאלתי היא האם במקרה זה יש צורך במתן התרופה הזו? אני קראתי את העלון ורשום שם שזה מיועד לחולי אסטמה כרוניים. יש לציין שבעבר הילד כן השתמש באנהלציות (בודיקורט וונטולין מס' פעמים בשנה) וזה לא משהו חדש, אבל הוא לא אסמתי!!! הפחד שלי זה לדחוף לו סתם תרופות שלא לצורך. שאלה נוספת: האם יש איזשהי דרך להוריד ליחה?

שלום, אני מסכים עם ההחלטה הראשונית של הרופא שלכם שלא צריך לתת דבר. עקב החשש שלך הוא נתן את הסינגולייר שהינו מיותר לחלוטין. את יכולה לתת לו סירופ ממשפחת ההיסטפד, היסטדקס כלומר אנטיהיסטמיני שייבש את הליחה.

21/02/2011 | 09:03 | מאת: אוסנת

האם מוקוליט של טיפטיפות טוב למקרה זה? אם כן מה המינון?

מנהל פורום חום אצל תינוקות