שיעול והמון ליחה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

16/01/2011 | 09:59 | מאת: אוסנת

שלום רב, בני בן שנה משתעל מדי פעם, בעת שנושם שומעים את הליחה עולה ויורדת. בלי חום. הלכתי לרופא שאמר שזה יעבור לבר בלי אנהלציות ואם לא יעבור תוך כמה ימים לחזור אליו. כעבור שבוע חזרתי אליו, והוא נתן לי אזניל ל-3 ימים. שאלתי היא למה לתת אזניל אם אין דלקת ואין חום? זה לא מיותר לתת אנטיביוטיקה במצב כזה? אני מפחדת שבסוף הילד יקבל עמידות לאנטיביוטיקה משום שהוא תמיד נותן אנטיביטיקה במיוחד אזניל (ולי לפעמים נראה שסתם נותן אנטיביוטיקה)

שלום, אכן לצערי את צודקת והרבה פעמים נרשמת אנטיביוטיקה ללא צורך. במקרה שלך אין צורך כאמור כיון שאין חום ואין כל סימני דלקת. את יכולה להקל עליות עם סירופ טבעי כלשהו לשיעול או ע"י סירופ R8 הומיאופתי. עם קצת סבלנות זה יעבור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות