קשיי נשימה לתינוק

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

26/12/2010 | 08:54 | מאת: אורטל

ד"ר שינהר שלום. כתבתי לך לפני מס' ימים על ילד שחולה באסטמה תינוקות ומטופל בהינהלציות ועוד מתנות... היום אחרי שהתייצב מקבל טיפול מונע ע"י משאף בודיקורט פעמיים ביום, 2 לחיצות. המלצת על טיפול הומופטי משלים - אפשר לדעת בדיוק על מה אתה ממליץ... אני אשמח לקבל כל עיצה.... בתודה מראש על העזרה והרצון הטוב!

שלום, אני מדבר על טיפול בטיפות הומיאופתיות שאנחנו נרכיב במיוחד בשבילו שימנעו את ההתקפים ויביאו אותו להבראה והמנעות מהטיפול בסטרואידים. זהו טיפול יעיל מאד מניסיוני וללא כל תופעות לואי.

מנהל פורום חום אצל תינוקות