בן שנתיים ושבעה מעלה חום לא ברור כל אחהצ

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

29/11/2010 | 17:42 | מאת: סיגל

בני בן שנתיים ושבעה חודשים סובל מאסטמה מלידה .לאחרונה אחה"צ מעלה חום הגורם לא ברור סתם כך חום למשך חצי שעה עד שעה בד"כ לאחר שנת צהריים בגן. אני עושה לו טיפולי אינהלציה ומנקזת לו נזלת כטיפול מונע אבל בשלב זה כבר אין לו חום מה עושים? ממה זה ניגרם?

שלום, קרוב לודאי שזה מחלה וירלית כלשהי. זה יעלם כמו שזה הופיע.

30/11/2010 | 21:07 | מאת: סיגל

תודה

03/12/2010 | 13:26 | מאת: ברוך

שלום לך חסרים כמה פרטים חשובים בתאור שלך מה היה חום הכי גבוה איך ילד מתנהג בדיוק בשעות חום גבוה מה רופא מצא בשקדים ואולי הוא מצא במשוש קשריות למפה בצוואר שכרוכות עם שקדים שקשריות מוגדלות וכואבות במשוש - וזה אומר שיש בשקדים זהום פעיל שמלווה בחום - דלקת שקדים סיבה נפוצה לחום כזה לא הכי גבוה אך ממושך כדאי לבצע או להביא לנו -באם עשיתם - תוצאות בדיקות דם ושטן ז.א. חסרים נתונים קריטיים לאבחנה

מנהל פורום חום אצל תינוקות