חום ופצע בודד בפה לילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

07/10/2020 | 13:30 | מאת: תמר

שלום, לביתי בת השנתיים בחודש יולי יצא פצע בודד בפה בחלק הפנימי של השפה התחתונה, היה חום 38.6 ועבר לאחר יומיים שלושה. כעת שוב אותו המקרה, פצע בודד בפה וחום 38.5. רופאת המשפחה אמרה שלא סביר שזה וירוס כי כולם בסגר ושאולי זו תסמונת החום החוזר. הילדה קצת עייפה אבל בגדול מתנהגת די רגיל, מריירת הרבה.. נמנעת ממאכלים מסויימים כי כואב לה. אשמח לדעת האם אתה חושב שזו התסמונת הזו (אין עוד פצעים) ואם כן האם זה מסוכן ומה הטיפול? האם הילדה יכולה להדביק?

שלום, הדרך היחידה לאבחן את התסמונת זה לראות תגובה לסטרואידים אך לפי הסיפור זה לא נשמע שזאת הבעיה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות