חום גבוה אצל תינוק מידי כמה ימים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

27/12/2018 | 03:39 | מאת: שני

שלום וברכה, מזה חודשיים וחצי שהתינוק שלי בן שנה וחודשיים מעלה חום מידי שבוע בין 39-40 מעלות בממוצע. בכל ביקור אצל רופאת משפחה היה ניסיון לתלות את זה בדבר אחר: שיניים,בעקבות חיסון נגד חצבת של גיל שנה, שיעול וצינון, אוזניים, גרון, כשבפועל בבדיקת תרבית נשללה המצאות של חיידק. ספירת דם שעשינו היתה תקינה מלבד (Lym- 43.8) Mono - 13.1 Mono abs - 1.78 Hb - 10.6 לדברי הרופאה כתוצאה מוירוס שהיה. אני רוצה לציין שהחום יכול להיות שלושה ימים (היו גם חמישה) ברצף, לאחר מכן יורד ליומיים שלוש ושוב מופיע, לעיתים אפילו כל 4/5 שעות. אני מורידה את החום עם נורופן ואקמול לסרוגין ואני חוששת מאוד מהכמות שהוא מקבל בכל התקופה הארוכה הזאת. אודה לך מאוד על התייחסותך.

שלום, בהחלט יכול להיות מחלות וירליות חוזרות. ניתן לחזק את המערכת החיסונית בטיפול ברפאוה משלימה וזה יכול למנוע את ההתרחשות הזאת.

מנהל פורום חום אצל תינוקות