תינוק בן שנה עם חום שבוע

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

12/08/2017 | 17:40 | מאת: אסמ

לתינוק שלי יש חום עולה ויורד כבר שבוע, הלכתי לרופא בדק ואמר דלקת אוזניים נתתי תרופה ללא תועלת החום נשאר בימים אלו יש לו חום פעם ביום, אציין שראיתי בקיעת שן קדמית לצד שתי השיניים שיש לו ייתכן שזו הסיבה?!! וגם הפה שלו אדום. אני כל הזמן רצה אחריו ומשגיחה מפחדת שיבלע לו לפה דבר ... אודה אם תעזרו לי😔😔

שלום, בהחלט החום יכול להמשך שבוע ואף יותר. בקיעת שיניים יכולה גם היא לגרום לחום. אם הילד אוכל ושותה כרגיל ומתנהג כרגיל אין לך סיבה לדאגה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות