חום לתינוק בן 3 חודשיים הולך וחוזר

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

28/06/2017 | 14:07 | מאת: שרון

היי יש לי תינוק בן 3 חודשיים עם חום הינו מאושפזים בבית חולים 4 ימים ועשו לו בדיקות דם בדיקות שתן תרביות ודלקת כרום המוח ברוך ה הכל היה תקין ושוחררנו הביתה ללא חום כעבור שבוע שוב עלה החום והלכנו לרופא משפחה שעשה לו בדיקת דם ואמר שיש קצת כדוריות לבנות מרובות ומוגלבין נמוך מזה אומר שהכדוריות קצת מרובות? יש מקום לדאגה?

שלום, זה מראה שיש מחלה וירלית כנראה שתחלוף תוך מספר ימים.

28/06/2017 | 16:28 | מאת: שרון

שחכתי לציין גם שהוא קיבל בבית חולים אנטיביוטיקה יומיים דרך הוריד בגלל זה אני חוששת שגם אחרי אנטיביוטיקה שוב חזר החום ובבדיקות דם עליה של כדוריות הדם

מנהל פורום חום אצל תינוקות