המצב מחמיר אצלי

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

13/04/2011 | 03:48 | מאת: אותו אחד עם הפזחנייה

שלום זה עוד הפעם אני אותו אחד שהיה לי את הסיפור עם הפזחנייה המצב בגרון אצלי מחמיר אני לא יודע אך להסביר את מה שאני מרגיש אבל בימים האחרונים אני אוכל רק דברים נוזליים או כאלה שמחליקים קל בגרון (מרק,קוטג',טונה וכו') אני מרגיש שכל מה שאני אוכל לא עובר אצלי חלק בגרון אלה שאני צריך בכוח לבלוע יענו ולשתות אחרי כל ביס וכאילו השאריות של האוכל ניתקעים לי בגרון ובנוסף קשה לי אפילו לבלוע רוק אני מרגיש תחושת יובש שם עמוק בגרון או מאחורי הכדור הזה בתוך הגרון (לא יודע אך קוראים לו חח ) או משו שמציק לי כבר כמעט שבוע..והתור לאא'ג יהיה לי רק עוד שבועיים אני מרגיש אני לא ישרוד שבועיים זה מאוד מציק לי העיניין הזה

14/04/2011 | 01:08 | מאת:

שלום, אם המצב כה חמור ואינך חושב שתחזיק מעמד שבועיים, קיימת אופציה לפנות לחדר מיון הקרוב למקום מגוריך 24 שעות ביממה (עדיף בשעות הבוקר) ולהיבדק שם על ידי רופא אא"ג לשלול קיום של גוף זר או כל הפרעה אחרת. רפואה שלמה.