צריבה בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/04/2011 | 11:18 | מאת: ורדית

אני סובלת כבר מספר ימים מכאבי גרון ללא נפיחות וללא דלקת וכאילו יש לי מדי פעם דקירות שעליי להשתעל בכוח כדי שזה יעבור בלילות המצב מחמיר. רופא גרון בדק לי לעומק הבליעה ולא מוצא שום ממצא. הכאבים בעיקר כשאני בולעת. תודה

14/04/2011 | 01:05 | מאת:

שלום ורדית, זה מסוג השאלות שקשה לענות עליהן ללא בדיקה גופנית. האם נבדקת בסיב אופטי (צינורית דרך האף)? אם לא אז מומלץ לפנות לבדיקה זו. יתכן ומדובר סה"כ בזיהום ויראלי שיחלוף תוך מס' ימים. אם זה לא עובר אני ממליץ להיבדק שוב.