משהו מציק לי בבליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

10/04/2011 | 00:26 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 18 ולפני כמה ימים אכלתי מאפה (פחזנייה), וחתיכה קטנה ממנה ניתקעה לי בגרון הרגשתי שמשו מציק לי ואז הקאתי אותה ומאז כל דבר שאני אוכל אני מרגיש שהשאריות ניתקעים לי בגרון ואני כבר 3 ימים מרגיש שמשו מציק לי בבליעה ואני כבר בחרדה לאכול כי אני מפחד שזה יתתקע ואפילו יחמיר גם שאני לא אוכל אני מרגיש שמשו מפריע לי או מציק לי כשאני בולע רוק אני לא יודע אך להסביר את זה אבל כאבים אין לי.

10/04/2011 | 08:35 | מאת:

אם לא היו בפחזניה דברים חדים כמו עצם דג/עוף או כל דבר נוקשה אחר, אז לא סביר שמשהו נשאר תקוע. תשתה הרבה מים ותאכל דברים רכים, תמנע מהקאות יזומות או כחכוחים, זה רק מחמיר את התחושה הלא נעימה. אם תעבור עוד יממה ללא שיפור, גש לבדיקת אא"ג.

18/04/2011 | 04:04 | מאת: סטאש

18/04/2011 | 04:05 | מאת: סטאש