משטח לשון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

05/04/2011 | 20:26 | מאת: סיון

אני בת 28 וסובלת כבר כמעט שנה מכאבי גרון כאשר יש שתי בלוטות מתחת לצוואר שהתנפחו. תחילה חשבו שיש לי ריפלוקס מה שהתברר כלא נכון. הרופא אף אוזן גרון שלח אותי לאולטראסאונד שבדק את הבלוטות- יצאה תקינה וכעת אני מחכה לתשובות של המשטח. יש לי כתמים לבנים בלשון וכמה נקודות אדומות. אני מאד לחוצה מזה. שאלתי היא אם זה היה משהו יותר חמור מזה הרופא היה מזהה זאת מייד והיה שולח אותי לבדיקות נוספות או ביופסיה?

10/04/2011 | 08:33 | מאת:

נקודות אדומות ולבנות על הלשון הן הרבה פעמים דבר נורמלי, ללא קשר לתלונות על כאבים בגרון. מציע שתראי לרופא את הלשון ותשאלי אותו באופן ספציפי מה דעתו על הכתמים.