שלום רב!כאבים וזרמים בצוואר המפריעים בשיגרת החיים!

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

21/03/2011 | 20:06 | מאת: שי

בן 38 בריא!ביצעתיבדיקת גאסטרוסקופיה לפני חצי שנה ונמצא חיידק hp וגאסטריטים!hp נעלם בעזרת טיפול אנטביוטי!גיהוקים מלווים אותי כל היום!ביצעתי 2 בדיקות סיב אופטי טובות!כואב לי בזמן הבליעה!האם בדיקת וידאו פלואורוסקופית תעזור לי?אני אובד עצות!אימי נפטרה לפני חודשיים בגיל 57 מגידול אלים בקיבה!אודה לך על התשובה וחג שמח!

21/03/2011 | 20:12 | מאת: שי

רציתי להוסיף שכואב לי גם בזמן בליעת רוק!ואולטרה סאונד צוואר ובלוטות לימפה יצאה טובה!

22/03/2011 | 21:38 | מאת:

ממליץ לחזור לגסטרואנטרולוג שאיבחן וטיפל בעבר בHP. יתכן שזה חזר או שיש בעיה אחרת.ניתן לצורך אבחנה לבצע גם גסטרוסקופיה וגם וידאו-פלואורוסקופיה.