strep.pyogenes gr a

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

17/03/2011 | 14:36 | מאת: ליליאן

שלום לך דר' להב בתי בת 4 בתקופםה האחרונה היא סובלת מחיידק בגרון הסטרפ. אני כותבת לגבי השנה מ-24.1.11 יצא לה חיידק הסטרפ A שתתה מוקסיפין. (גם אני אותו דבר שתיתי רפאפן) לאחר סיום של המוקסיפין ב-8.2.11 שוב הגרון אחת הדביקה את השניה שתינו אוגמנטיןגם אני וגם היא. ב-27.2 היינו שוב אצל דר' יורם בלשר ביצענו שוב משטח גרון יצא לה שוב חיידק הסרפ בילדה אומרת שהגרון כואב הפעם הוא נתן לה מוקסיפין שוב 10 ימים ו-FLAGYL 5 ימים ביחד.סיימנו אותו השבוע. ביום ראשון. היום יום חמישי אני מרגישה שוב הגרון של הבת שלי ביצעתי לה שוב משטח אני מפחדת שיצא שוב החיידק הסטרפ אני מיואשת מה עליי לעשות? כמובן שאגיע לקפלן למרפאה שלכם(אני מטופלת אצל דר' פוריה _שינדל בקפלן כבר 30 שנה) מודה לך מאוד פורים שמח קפלן ובזכותך גילו אני מודאגת לגביה .? שמעתי שהחיידק הזה יכול לפגוע בלב ובכליות כמה אני יכולה לתת לה אנטיביוטיקה?

19/03/2011 | 19:46 | מאת:

שלום ליליאן, קצת התבלבלתי עם עומס הפרטים... מציע שתגיעי למרפאה ואפשר יהיה לעשות סדר בעניינים ולתת המלצות.