כאב בליעה לאחר תנועה מהירה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

14/12/2016 | 23:38 | מאת: יוני

שלום ד"ר, קרה לי משהו היום שהופיע בחיי כמה פעמים בודדות בעשור האחרון - אך בפעמים הקודמות שזה קרה זה חלף אחרי שתיים שלוש דקות, היום זה היה כשעתיים. עשיתי תנועה מהירה ( התכופפתי להרים משהו ) ושקמתי הרגשתי כאילו משהו "זז" באיזור הגרון\גורגרת. ההרגשה היא בעצם שאני בולע כאילו יש לי ביצה\כדור קטן בתוך הגרון בזמן בליעה וזה כאב לא נעים והרגשה לא נעימה בכלל. ההרגשה נעלמה לי לאחר ששמתי בקבוק מים חמים על האיזור והתחלתי לעסות את האיזור של הגורגרת איפה שנמצא הכאב בבליעה. עבר לי מיד. בעבר שזה קרה לי לעיתים נדירות אני גם זוכר שזה היה במצבים שהייתי למשל בתנוחת שכיבה הרבה זמן על ספה או משהו כזה אך זה עבר מהר מאוד. ללא קשר למקרה עשיתי בחיי בדיקת US צוואר והייתי כמה פעמים אצל אף אוזן גרון ( אלרגיה קלה ) והכול תקין אצלי, כנל בדיקות דם. האם זה באמת איזשהו משהו שזז שם ? סחוס\גיד כלשהו ? זה משהו מוכר ?

16/12/2016 | 19:51 | מאת:

הכי סביר שמדובר במתיחה של שריר כלשהו באזור הצוואר הקדמי והגרון.