מי הם רופאי אף אוזן גרון הטובים ביותר בארץ?!

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

30/10/2016 | 11:46 | מאת: נתי

אני סובל מבעיות בליעה ותחושה של עצם זר בגרון לרוב אחרי אוכל. כתוצאה מזה יש לי כבר פוביה מאכילה אני עם זה כבר כמה שנים וזה משבש לי את החיים. אני מחפש את הרופאים הכי טובים בתחום גם אם זה בפרטי אשמח אם תוכלו לתת לי רשימה של 3-5 רופאים הכי טובים בארץ תודה

13/11/2016 | 16:42 | מאת:

פורום זה אינו מספק שמות של רופאים. אבל אנחנו כן יכולים לתת כיוון מחשבה: פוביה מאכילה אשר משבשת את החיים היא לעיתים בעיה מתחום הנפש אשר יש לטפל בה אצל הרופאים המתאימים. במקביל כמובן יש לעבור בדיקה אצל אא"ג כדי לוודא שאין בעיה באזור בית הבליעה.