רפלוקס- ריח רע מהפה....

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

11/10/2016 | 08:55 | מאת: לילאן

שלום, אני סובלת מזה שנים מבעית רפלוקס- מיץ הקיבה עולה בחזרה וגורם לתחושה של שריפה בגרון....תחושת השריפה נסבלת ואפילו הומלץ לי על לוסיק כמענה אבל הלוסיק לא עזר ולכן הופסק הטיפול. הבעיה הרצינית יותר היא ריח רע בפה...צחצוח שיניים ומי פה וחוט דנטלי כמה פעמים ביום לא עוזרים בכלל....הבנתי מרפא אגג שהצטברות של שאיריות אוכל בשקדים יכול לגרום לריח רע...שאלתי היא האם ניתן לקבוע בוודאות שהריח נובע מהשקדים או שהוא נובע מבעיית הרפלוקס? תודה מראש

16/10/2016 | 18:10 | מאת:

קשה לדעת בודאות את המקור לריח הרע. יותר סביר שזה מגיע מאזור הפה והלוע, כלומר השקדים, מאשר כתוצאה מהרפלוקס. האם יש שאריות אוכל בשקדים? האם את מוציאה מתוכם חלקיקים בהירים עם ריח רע?

18/10/2016 | 08:06 | מאת: ליליאן

בעבר הייתי מרגישה גושים קטנים שדבוקים לגרון ואחרי מאמץ רב (של שיעולים) הייתי מצליחה להוציא אותם והם אכן בהירים עם ריח רע...אבל כבר שנים הגושים מורגשים אבל קטנים ונעלמים אחרי זמן..אבל לא מצליחה להוציא...האם יש דרך לבדוק את השקדים?