פירור בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

17/02/2016 | 22:22 | מאת: יעל , בת 30

שלום, היום אכלתי בייגלה וכנראה נשאר לי פירור בפה ולא הרגשתי.כשהתחלתי שיחה נשמתי לפני המשפט נשימה עמוקה ופתאום הרגשתי פירור נכנס לי לגרון או לקנה הנשימה....החשש שלי שהפירור נכנס לקנה הנשימה ומשם לריאות כי לא הרגשתי שהוא יצא.לא השתעלתי באותו רגע אבל חשתי באי נוחות באזור הגרון/פתח קנה הנשימה.אני גם לא משתעלת מאז (עבר כבר חצי יום). האם יכול להיות שהפירור נכנס לקנה הנשימה ומשם לריאות?מה עושים במצב כזה?אני בהריון ולכן לא יכולה לעשות רנטגן וגם לא נראה לי שאפשרי לראות פירור בצילום רנטגן.... תודה

20/02/2016 | 19:18 | מאת:

פירור ביגלה הוא דבר קטן נמס ומתפורר כך שלא משנה לאן הגיע, כנראה שלא יגרום לבעיה. אם את לא משתעלת אז שום דבר לא נכנס לדרכי הנשימה וכנראה בלעת את זה. אם את כן משתעלת או בקוצר נשימה - גשי לבדיקת רופא.