כאבים בצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

07/12/2015 | 14:00 | מאת: הילית

שלום, לפני כשבועיים התחלתי לחוש חולשה בגוף כמו מעיין תחושת חולי, לאחר מס ימים החלו לי כאבים בצוואר בזמן נשימה ובאוזן. ביצעתי בדיקות דם, בדיקת זרחן יצאה מעבר לנורמה ברמה של 5.3 ובלוטת התריס 3.93 ניגשתי לרופא לאחר התוצאות, אך זה טען כי זה לא אומר דבר והכל בסדר. מפחידה אותי המחשבה שישנו איזשהו פספוס כי הכאבים קיימים כבר שבועיים. אשמח לעזרה..

11/12/2015 | 21:08 | מאת:

קשה על סמך התיאור להגיד האם משהו ספציפי לא בסדר. אם הבעיה נמשכת מומלצת בדיקת רופא אא"ג מלאה.