צרבת קשה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

20/09/2015 | 01:49 | מאת: דורית איש שלום

רב עברתי ניתוח שרוול לפני כארבע שנים וירדתי את כל עודף המשקל. לא סבלתי במיוחד מצרבת אך היה לי בקע שתוקן. מאז אני לוקחת אומפרדקס באופן קבוע וכשאני לא לוקחת אני סובלת מצרבת קשה. השאלה אם אין נזק בלקיחת אומפרדקס לזמן ארוך והאם העובדה שאני לוקחת באופן קבוע לא גורמת לצרבת להיות חזקה יותר כשאני מנסה להפסיק. האם ניתן לתקן את השסתום אחרי שרוול או שהאופציה היחידה היא מעקף קיבה תודה

22/09/2015 | 10:40 | מאת:

אני לא יודע לומר לך האם מעקב קיבה הוא הפתרון היחידי. אם הצרבת כל כך קשה אחרי הניתוח ואת תלויה לחלוטין בתרופות, מומלץ להתייעץ עם המנתח קיבה שלך כדי לשקול את האופציות הטיפוליות/ניתוחיות.