קריפטוליזה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

13/09/2015 | 21:01 | מאת: שמוליק

היי, אני סובל מאבני שקדים למעלה מחודש. רופאת אף אוזן גרון הציע לי חעבור ניתוח חלקי בשם קריפטוליזה. הבעיה היא שאני טס לדרום אמריקה בסוף דצמבר בעוד כ3 וחצי חודשים. הם אני אוכל להספיק לקבוע ניתוח? האם יש סיכון לעשות ניתוח זה זמן קצר לפני מועד הטיסה? (מדובר על טיול לתקופה של כמה חודשים) והאם יש תחליף לניתוח או שהבעיה יכולה לעבור מעצמה? בתודה מראש

15/09/2015 | 21:13 | מאת:

ניתן לבצע ניתוח מסוג זה הכולל הקטנה/השטחה של השקדים. רצוי לאפשר כחודש החלמה לפני נסיעה לטיול ארוך. אם תבצע את הניתוח עד סוף נובמבר קרוב לודאי שיהיה בסדר.