דלקת שקדים שהסתבכה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

30/06/2015 | 23:09 | מאת: אביב

שלום ד"ר. מזה שלושה חודשים אני סובל מדלקת שקדים חריפה שחוסמת את דרכי הנשימה כואבת ברמות קשות מלווה בהזעה ובפצעים בשחי. לפני כשבועיים קיבלתי אוגמנטין פעמיים ביום סטרואידים ועוד כדורים שאמורים להקטין את השקדים.. אחרי שבועיים של טיפול הכאבים עברו אך לאחרונה חזרו הפצעים הכואבים בשחי ללא כאבי גרון והזעות כרגע.. מה עליי לעשות אני אובד עצות? תודה מראש!

03/07/2015 | 19:42 | מאת:

אתה מתכוון שיש פצעים בעור בבית השחי במקביל לדלקת השקדים?

13/07/2015 | 11:36 | מאת: אביב

עשיתי משטח גרון ואמרו לי כי לא נמצאו בימנים לחיידק הסטרפטקוקוס . לגבי השאלה התשובה היא כן זה מופיע במקביל ולאחרונה זה מופיע גם ללא כאבי גרון אלא בנפרד. מה הסיבה לכך? הביאו לי כץאנטיביוטיקה לזיהום בעור זה עובר ולאחר יומיים חוזרים הפצעים הנוראיים הללו.