גרגר שקד בקנה הנשימה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

23/06/2015 | 23:25 | מאת: מיכל

שלום היום תוך כדי הליכה אכלתי שקדים. פתאום נכנס לי פרור לקנה הנשימה. השתעלתי מאוד במשך כמה דקות ולא הרגשתי את הפרור יוצא. אחרי מספר דקות היתה לי הקלה אבל יש לי חשש שהפרור מהשקד גלש פנימה יותר. אני בת 40 ובריאה. מה עליי לעשות? האם יש סיכוי שהגרגר מהשקד תקוע למטה ויגרום לדלקת ריאות? תודה

03/07/2015 | 19:41 | מאת:

אם עדיין את סובלת משיעול/קוצר נשימה/תחושה שמשהו תקוע, כדאי לעבור בדיקת אא"ג ובדיקת רופא פנימאי/משפחה, כדי לוודא שלא נשאר משהו תקוע. אכן אם גוף זר נתקע בריאות הוא עלול לגרום לזיהום.