כתמים לבנים על השקדים

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

30/03/2015 | 00:35 | מאת: לביאה

לאחר כאב גרון וחום נמוך הרופא התרשם שיש לי דלקת גרון והתחלתי לקחת מוקסיפן פורטה פעמיים ביום ללא משטח גרון. אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר 3 ימים, לאחר יומיים של הרגשה מאוד רעה - חל שיפור בהרגשה הכללית אבל על השקדים יש לי כתמים לבנים גדולים והגרון עדיין כואב. האם יש לך השערה מה זה יכול להיות. האם זה מדבק למרות שאני לוקחת אנטיביוטיקה. ומתי עלי לצפות שזה יעבור (בת 65)

06/04/2015 | 21:38 | מאת:

יכול להיות שזה ויראלי ולא חיידקי ומכאן המהלך האיטי. אם זה עובר אז זה לא משנה, ואם זה לא משתפר מומלץ ללכת למוקד של הקופה או לחדר מיון ולבצע בדיקת ספירת דם להערכת סוג הזיהום שנגרם ולהתאים את הטיפול