לחוצה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/01/2015 | 16:29 | מאת: עדי

בת 33 בריאה מזה שבועים אני מרגשיה שיש לי הרבה רוק בפה, אחרי שתייה ואוכל תמיד יש לי גרפסים קטנים כאלו לאחר שתייה ואוכל כואב לי בגב באיזור השכמות כאילו משהו תקוע לי שם קראתי שאלו יכולים להיות סימנים ראשונים של ALS אני מאוד לחוצה אודה לתגובתך עדי

21/01/2015 | 00:28 | מאת:

הסימפטומים שאת מתארת יכולים להתאים לכל מיני מצבים, וביניהם - גם מצב של לחץ וסטרס וחשש מפני מחלות קשות. אם זה לא חולף תוך מס' שבועות מציע לפנות לייעוץ גסטרו על מנת לבדוק האם מדובר במצב שכיח ופשוט כגון רפלוקס או מחלת כיב למשל.