הקאת האוכל

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

29/10/2014 | 15:56 | מאת: זיו

שלום בזמן האחרון יש לי תופעה שכמעט כל אוכל מוצק שאני אוכל ץת אוכל .אחרי כמות קטנה אני מרגיש כאב בחזה ומיד לאחר מכן כל האוכל חוזר חזרה מלווה בכמות גדולה של ליחה והרגשה של מחנק מחנק אודה לך אים תדריך אותי מה לעשות

01/11/2014 | 16:33 | מאת:

צריך לברר האם יש משהו באיזור בית הבליעה או הושט שגורם לחסימה והחזרת המזון כלפי מעלה. גש בהקדם לבדיקת גסטרו ואא"ג בהמשך יהיה מקום לבצע צילום לוע-ושט-קיבה ובדיקות נוספות בהתאם להמלצות הרופאים שיבדקו אותך.