כאבים חזקים בגרון ובאוזן

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

19/09/2014 | 20:46 | מאת: אור

בשבוע וחצי האחרון אני סובלת מכאבים חזקים במרכז הגרון (בין השקדים מעל הגרוגרת) וקושי בבליעה בנוסף לדקירות פתאומיות וכאבים באוזן ימין . לאחר פניה לא.א.ג נאמר כי אין לי כלום בגרון ושהכאבים באוזן נובעים מהלסת . (הרופא שמע קליקים בפתיחה וסגירת הלסת שקיימים כבר שנים רבות) ולכן הפנה לרופא פה ולסת . מאיזו סיבה יכולים להגיע הכאבים ? האם כדאי ללכת לייעוץ נוסף ?

20/09/2014 | 08:53 | מאת:

כאבים של שבוע וחצי במרכז הגרון, לא נשמעים כמו משהו שקשור למפרקי הלסת. יתכן וזו דלקת ויראלית פשוטה שתחלוף מעצמה, אבל אם לא - אני ממליץ על בדיקה חוזרת במרפאת אא"ג עם סיב אופטי הבודק את כל הדרך מהאף לגרון.