תוצאות c.t

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

10/07/2014 | 15:29 | מאת: לאה

בהמשך לשאלה ששאלתי על התחושה של הגוש בגרון ושהרפא ראה גוש בהיפופרינקס ושלח לc.t אז התחושה עברה ב"ה והתוצאות התקבלו וכך כתוב: מודגמת הגדלה של טונסיל הפלטיני הימני,, וההיפופרינקס תקין. מה זה אומר ההגדלה הזו? תודה רבה

12/07/2014 | 21:19 | מאת:

זה אומר שהשקד הימני גדול מהשמאלי. זה יכול להיות דבר נורמלי - אצל הרבה אנשים יש חוסר סימטריה בין ימין לשמאל, כך שזה לא אומר שזה חלילה גידול. מה שדרוש עכשיו זו בדיקה טובה של חלל הפה והלוע, מישוש של השקדים כולל תצפית חוזרת בסיב אופטי.

14/07/2014 | 13:14 | מאת: לאה