שלום

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

01/07/2014 | 11:52 | מאת: לאה

צהריים טובים ד"ר להב מאתמול בבוקר אחרי שאכלתי א. בוקר אני מרגישה משהו תקוע לי בגרון פניתי היום בבוקר לרופא משפחה ששלח אותי לרופא אף אוזן גרון והוא בדק ואמר שרואה גוש בהיפופרינקס מימין עם ח.נ והוא שלח אותי לסיטי צוואר.... יש לציין שההרגשה של הגוש מגיעה עם תחושה לא נוחה בבטן העליונה כמו אחרי שאוכלים משהו לא טוב, אני מאד בלחץ מה זה יכול להיות והאם זה גידול ח"ו??

04/07/2014 | 18:04 | מאת:

זה יכול להיות גוף זר שנתקע שם בזמן אכילה או לחילופין כל דבר אחר. אשמח לשמוע מה היו תוצאות ה CT לכשיתקבלו.