דלקת שקדים ודקירות בגרון

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

23/03/2014 | 16:46 | מאת: אריאל

בן 39 לפני שבוע בערך התחלתי להרגיש דקירות באזור הגרוגרת והשקדים שלי התנפחו זה הופיע אחרי שעשיתי הליכה בגשם והיה קר מאוד ,הייתי אצל הרופאה היא נתנה לי פן רפא וי-ק אנטיביוטיקה 500 מ"ל העניין הוא ,שאני מטופל מיום רביעי הנפיחות בשקדים ירדה אבל יש לי בבליעה דקירות בגרון ,כמו איזה שהוא הרגשה של פצע או מחט בזמן בליעה ,באיזור הגרוגרת ,זהו היום הרביעי שאני מטופל באנטיביוטיקה אני ממש מודאג כשהייתי קטן סבלתי המון מדלקות גרון ושקדים אבל, לא מהרגשת דקירה האם זה מסוכן האם זה נורמלי לסבול שבוע מדקירות באזור הגרון לא ממש בלוע ההרגשה היא כמו באיזור הגרוגרת ? תודה אשמח לקבל חוות דעת כי אני ממש מודא

30/03/2014 | 07:02 | מאת:

יתכן שבינתים הבעיה חלפה, ואם לא אז גש לבדיקת אא"ג חוזרת עם סיב אופטי כדי לראות האם הדלקת התקדמה לאיזור נמוך יותר של הגרון.