גוש בגרון ממש דחוף

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

11/12/2013 | 11:16 | מאת: מיכל

דר שלום יש לי שאלה אדם בריא בערך בגיל 75, מזה כחודש מרגיש גודש בצוואר כרגע נמצא במחלקת אאג בוולפסון ממתין לניתוח שיתבצע מחר כבר עשה סיטי אתמול ורק מחר יהיו תוצאות (מסיבות של לחץ במיון) הגודש נמצא על מיתרי הקול ועל קני הנשימה והוא זז אני ממש לחוצה ורוצה לדעת אם על סמך המידע שנתתי לך תוכל להרגיע אותי ולהגיד שזה בסדר ושפירי אודה לתשובתך

11/12/2013 | 22:42 | מאת:

לצערי האינפורמציה ממש לא מספקת ואין לי מושג במה מדובר. האם זה גודש? האם זה גוש? איפה זה בדיוק? אם יהיה פענוח של הCT אוכל להתייחס. האם הניתוח הוא לצורך הבעיה הזאת - רוצים לקחת ביופסיה?