איבוד חוש הטעם

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

27/10/2013 | 15:15 | מאת: or

שלום, כבר כמה ימים שאיבדתי את חוש הטעם או ליתר דיוק - תחושה של מרירות בפה ויובש כולל בשפתיים. מה שמאלץ אותי למרוח את השפתיים עם שפתון "לובלו" לעיתים קרובות. יש לך מושג מה יכול לגרום לכך?

27/10/2013 | 16:50 | מאת:

האם נלוות לזה תופעות נוספות כגון דופק מהיר, תחושת חרדה? האם האף סתום ולכך נדרשת נשימה דרך הפה?

27/10/2013 | 19:09 | מאת: or

כן, יש תופעות נוספות. ב 3 שנים האחרונות (כן, כן, 3 שנים!!) מופיע בנחיר שמאל מעין "פצע חום" שדי מסרב להגליד. בא והולך לאורך חודשים. נזלת מימית (מה שגרם לי לחשוב שאולי אני אלרגית למשהו...) ופריחה במצח שמופיעה ונעלמת מעצמה. אני לא נמצאת בחרדות אף על פי שכרגע חיי אינם מאוזנים. ולגבי הדופק- מידי פעם יש לי דופק מהיר כאילו שלקחתי סמים ממריצים - ואני לא !! אני דיי שומרת על עצמי בריאותית ומשתדלת להתאמן כשעה כל יום. אשמח לקבל את חוות דעתך. תודה.