נעשתה לי בדיקה בסיב אופטי ונשלחתי לבדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

19/10/2013 | 12:31 | מאת: טדי

ו שלחתי לבדיקת סיטי. מה יכולה להיות הסיבה. מה נעתן לגלות בסיטי בקשר לבליעה שלא ניתן לגלות בסיב אופטי בהנחה שאין.ממצרים בסיב אופטי. זה הכרחי?סיטי האם זה נועד לשלול סאופן מוחלט וסופי בעיה כגון סרטן? מטרתי להבין שלילת מצב ממאיר. לכן אני שואל מוקד על זה. אעשה סיטי אבל האם יש בדיקה בהקשר לממאירות נוספת אחרת? כל השאר אני ממעיט מעקכם כי זה לא עניין של סכנת חיים ויסתדר כך או כך. אני כתבתי את הודעתי הקודמת לפני בקור אצל אאג עכשיו זה אחרי. לא ממש הבנתי מה הם עושים. אודה על העזרה והכוונה. הרבה תודה על תשובתך הקודמת.

20/10/2013 | 15:10 | מאת:

קשה לענות באופן מדויק כפי שאתה מבקש מבלי לבדוק אותך. CT באופן כללי נותן מראה של הרקמות במקומות בהם אנחנו לא יכולים לראות או למשש. המטרה היא לשלול תהליך דלקתי או גידולי, ובכלל זה גידול סרטני. כל זה בהקשר לממצאים שראה הרופא שבדק אותך, והשאלה שהוא מחפש עליה תשובה ב CT.