ליחה טורדנית

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/07/2013 | 15:00 | מאת: יואב

שלום רב. מזה מספר חודשים אני סובל מליחה צמיגית מדי יום החל מיקיצה.. את הליחה אני מתקשה מאוד "לכייח" החוצה,וכאשני מנסה אני חש בריח רע העולה ממנה, מן הגרון. לעיתים רחוקות אני מצליח להיפטר ממנה והיא מטרידה ומעסיקה אותי ברוב שעות היום . פגשתי רופא א.א.ג שלא ידע להציע לי פיתרון לבעיה מלבד הטבליות להורדת צמיגות הליחה שבלאו הכי לא עוזרות. אם יש דרך בכל זאת לטפל?

12/07/2013 | 15:02 | מאת: יואב

...בנוסף אציין כי אינני מעשן ואין לי תלונות נוספות או מחלות נוספות