בליעה

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

12/03/2013 | 12:56 | מאת: גל

שלום בחודשיים האחרונים אני סובלת מחרדות והרגשה של משהו בגרון בדיקה אם סיב אופטי תקין ובתקופה זו היה הרגשה של אוכל עולה נקסיום עזר אבל בשבועיים האחרונים שאני שותה גם שלוש כוסות מים אני מרגישה בגרון כמו בועת אויר שצריך לשחרר בגרפס מה זה יכול להיות

12/03/2013 | 21:08 | מאת:

התחלת בזה שאמרת שאת סובלת מחרדות ותחושת גוש בגרון. מתח נפשי הוא גורם מרכזי בתחושות האלו. אם בדיקה בסיב אופטי תקינה אז קרוב לודאי שאין בעיה מדאיגה. מציע לטפל בבעיית החרדה על ידי פניה לייעוץ מתאים, ואז קרוב לודאי שהבעיה תסתדר. אם לא - יש להרחיב בירור על ידי מרפאת גסטרו למשל.