ליחה בגרון של יורדת בבליעה.

דיון מתוך פורום  בעיות בליעה

27/02/2013 | 15:08 | מאת: סימה

שלום, מזה זמן אני מרגישה שיש לי משהו בגרון -ליחה - שאנני מצליחה להוציא אותה וגם לא לבלוע אותה. במקביל עשיתי בדיקת תפקודי ריאות פעמיים והתוצאה שיש לי הפרעה חסימתית בריאות. האם יכול להיות קשר בין ליחה בגרון שלא יורדת לי לתפקוד הריאות שעשיתי.? תודה, סימה.

02/03/2013 | 21:40 | מאת:

ליחה/גוש בגרון אלו תלונות מאוד נפוצות, פעמים רבות ללא ממצא כלשהו בבדיקה. לרוב אין קשר בין הפרעה חסימתית בריאות לבין ליחה או גוש בגרון. האם את מעשנת? זו יכולה להיות סיבה מקשרת בין בעיית הריאות לבעית הגרון. גשי לבדיקת אא"ג לבדיקה עם סיב אופטי להערכה מלאה.